No voi pojat että ihmisen aikataulu voikin pissiä näin pahanpäiväisesti! Oli tarkoitus joululomalla, joka olikin oikein ekstrapidennetty, pelehtiä perusteellisesti simsin parissa, mutta kuinkas ollakkaan, koko joulu hurahti etätöissä ja muissa toimissa. En suosittele, kokemuksesta, kenellekkään rautakaupassa asiointia läppäri avoinna sylissä mokkula peffassaan ja handsfree hoosiaanna huutaen, se on takuuvarma keino kalastella hullun paperit kanssashoppailijoiltaan, etenkin mikäli työjutut kuulostavat kertakaikkisen oudoilta ulkopuolisen korviin.

Töiden lisäksi minua ovat viime aikoina työllistäneet muutoon ja ihka uuteen kotiin liittyvät asiat. Karistin vihdoinkin kämppisten pölyt jaloistani ja muutin ihkaomaan yksiöön. Krääsäkuningattarena sitä krääsää totta tosiaan riitti, ja pelkkä pakkaaminen kamalassa kiireessä oli yhtä tuskaa etenkin kun soppaan sattui vielä hyvää tarkoittavat mutta täysin kajahtaneesti käyttäytyneet vanhemmat ja kämppisten kamat jotka suloisesti sekoittuvat omieni kanssa.

Yhtä kaikki, nyt on (lähes) kaikki romppeet raahattu uuteen pesään. Olen todella tyytyväinen tähän, vaikka kaikki onkin vielä ihan kesken. Olkoonkin yksiö, tämä on tilava, ja täällä on paljon sellaista, mitä moni taatusti inhoaisi, mutta minä suuresti rakastan, kuten nariseva lautalattia, pittoreskit 50 - luvun umpipuukaapit ja leveät ikkunalaudat. Eritoten pidän siitä, että täällä on tilaa omille projekteilleni ja tärkeille esineilleni, sillä olen siinä mielessä koti-ihminen että tahdon oman pesäni olevan mieleiseni. Niimpä aika mikä piti viettää perusteellisesti Simsin parissa kului ihka-itse suunnitellun sermin kasaamiseen (ja kasausavun hankkimiseen), pitsiliinojen yhteenompeluun ja kaikenkarvaiseen timpurointiin, johon minulla ei ole lainkaan lahjoja. Mutta olen tyytyväinen tuloksiin, ja lupaan ottaa kuvia heti kun kaikki on paikallaan ja "pieni" puutelistan on edes pyoliväliin kaluttu! Kuvista luultavasti tulisi epätarkkoja, koska kameran linssille kävisi samoin kuin kuvaajalle, eli se karahtaisi umpijäähän, sillä täällä on pahuksen kylmä!

Nyt justiinsa olisi kamala himo pelata, mutta pelilevyt ovat jonkin muuttolaatikon pohjilla, pirhana! Kuulin uusia mielenkiintoisia uutisia tulevista uutuuksista, mutta suu suppuun, en saa vielä puhua niistä!