Admin. Key communitu leader. Se ärsyttävä ämmä.

Oli tittelini Radosimsin ylläpitäjänä ja Radolan perustajana ja pääjehuna sitten mikä tahansa, ja nyt sitten ei kiitos mainita sitä Luovuuden purkauksissa olevaa, on aina yhtä vaikeaa koettaa lyhyesti selittää sitä jollekkin.

Lasken Radosimsin ja Radolan pyörittämisen osittain työksi, sillä se on työlästä, ja suurin osa työläisyydestä on sellaista, mikä ei näy käyttäjille. Lisäksi Radosims ja Radola, halusin tai en, ovat kuitenkin näkyvä osa elämääni, tuleehan niiden parissa vietettyä aikaa joka päivä, tai lähes joka päivä. Sen voisi sanoa olevan jotain harrastuksen ja työn väliltä.

Niinpä on täysin loogista, että asia tulee jossain vaiheessa puheeksi uusien tuttavuuksien, siis netin ulkopuolella, kanssa.
Kuinka kertoisin, miten viittaan siihen? Se on vaikeaa. Jos harrastaisin vaikka viulun soittoa, olisi helppo sanoa, että harrastan viulun soittoa. Jokainen ymmärtäisi sen. Tai vaikka jääkiekkoa. Kaikki ymmärtävät. Mutta miten sanot lyhyesti "olen perustanut ja ylläpidän Suomen suurinta epävirallista The Sims 2 tietokonepeliä käsittelevää sivustoa ja foorumia". Ei sitä voi sanoa lyhyesti. Pitkä on titteli, niin kovin pitkä!

Jos kysymys tulee ihan puun takaa, olen hetken aivan pihalla, tyhjä ilme kasvoilla ja suu typerästi auki. Koetan miettiä, miten sen sanoisi lyhyesti. En ole vielä keksinyt. "Mitä harrastat?" "Ööö totah..."