En yritä salailla sitä seikkaa, että vieraskirjaan vastaaminen on kaikista tylsin arkirutiini Radoversumin pöyrittämisessä.

Aluksi se oli mahtavaa "Hei mulla on vieraskirja, johon saa vastaja, jiih!", mutta yli kolmenkymmenenkuudenTUHANNEN viestin ja vastauksen jälkeen alkaa todellakin kyllästtää. Samat kysymykset, samat rutinat, samat... äh, tylsää! Olen pari kertaa koettanut ottaa koko vieraskirjan pois, mutten ole sitä irti saanut- hemmetti.

Viime aikoina viestitulva on vähentynyt, ja hyvä niin. Ennätys oli 203 viestiä samana päivänä, onneksi se oli aprillipäivä, niin riitti, että vastaili "hih" "aprillia!" ":D" ja niin edelleen.

Vuosi sitten keskivertopäivänä tuli nelisenkymmentä viestiä. Viikonloput ja lomat ovat selvästi vilkkaampia. Uusi lisäosa nostaa aina viestimääriä. Tai, uusi peli.

Nykyään viestimäärät ovat tippuneet, vaikka kävijäärä on kasvanut, mutta jostain hiton syystä samaan aikaan sähköpostiini tunkee yhä enemmän vastausta kinuavia viestejä. Olen monta kertaa sanonut, etten vastaa sähköpostiin, piste. Kyse ei ole siitä, että olisin ilkeä, vaan siitä, että on pakko, jos alan jokaiseen sähköpostiin vastata, vie se monta tuntia joka päivä- ja vuorokauden tunnit ovat nytkin tiukalla.