Koko alkuvuosi on mennyt huimaavalla nopeudella ja tuntuu, että vuorokaudesta loppuvat tunnit. Kaikki sai alkunsa yhdestä hiivatin puhelinsoitosta "Mitä teet iltapäivällä?" "En mitään" "Okei tuu töihi". Tämän mokoman takia lähden kotoa siinä vähän kahdeksan jälkeen, ja yleensä tulen takaisin vähän kahdeksan jälkeen ja harkitsen kynnysmatolle nukahtamista.

Joka tapauksessa, nukuin kynnysmatolla tai en, tämän takia ei viime aikoina ole kovin kummoisesti tullut Radosimsiin mitään tehtyä- vuorokaudestani yksinkertaisesti loppuvat tunnit, ja niin ihania kun te kävijät olettekin, niin sori, mieluummin nukun ainakin muutaman tunnin vuorokaudessa kuin ilahdutan teitä..:) 

Ja ne hetket, joita onnistun Radosimsiä varten pihistään, tuhrautuvat yhteen hiivatin lootaan, nimittäin siihen hiton "Uusimmat päivitykset" kohtaan, joka olisi määrä saada survottua sivuston oikeaan yläreunaan. Ja arvataa vain, saanko sitä sitten kirveelläkään sinne? No en! Olen tuntikausia hikoillut homman parissa Theon sparratessa ja jeesatessa ylimodemaisilla voimilla mutta silti onnistuminen on vielä kaukana, kun taas kyllästyminen ja turhautuminen hyvinkin lähellä. Mikä järki tunkea mitään uutta kun sitä ei voi missään sanoa? Koetan ihan tosissani tänä viikonloppuna taas jossain välissä katsoa sitä jotta sen sinne saisi.

Muita mukavia mutkia matkalla ovat tyyten hukkuneet zipit, joka ikinen ladattavan zippi on nääs kadonnut tuhkana tuuleen, ja ajatus siitä että alkaisin ronkkia niitä esiin vanhalta koneeltani BodyShopin kanssa on karrrrmea. Kyllä ne vielä joooskus sieltä tulevat, ihan totta! Tarvitsen jonkun... en tiedä, kotiorjan tai jotain tekemään nuo!