Radosimsiä on aina työläs rakentaa uudelleen, mutta tämä kerta oli poikkeuksellisen työläs, katkesihan matkalla sähköt, särkyi netti, ja mikä pahinta: tietokoneeni meni rikki. Mistään kovin vakavasta tuskin on kyse, lienee ihan laturista tai akusta kiinni, mutta yhtä kaikki, ykkösläppärini ei toimi, ja sitä myötä myös pelaaminen jää haaveeksi. Tästä johtuen Radosims.comin ulkoasu on edelleen "hitusen" kesken, koskapa en saa pelistäni kuvia sitä varten.

Onneksi iänikuinen kakkosläppärini vielä nippa nappa päästää nettiin ja nippa nappa avaa Photarin kuvankäsittelyä varten, muuten tässä oltaisiin ihan lirissä.

Koneen huoltoon vienti viivästyi ennenkaikkea äkäisen flunssan takia, mutta tänään koneparkani onneksi pääsi asiantunteviin käsiin. Jään odottamaan, milloin se tulee soivana pelinä takaisin, ja pääsen pelailemaan.

Mutta voi ei, sitten kun se tulee, pitää tehdä lopullinen ulkoasu Radosims.comiin, editoida kasa kynsikuvia, fanipostikuvia, muokata blogin ulkoasu ja.. ja... jos soittasin niille, että ei mitääään kiirettä?