Jopas on viikon sisällä riittänyt tohinaa Radolassa, tai ei niinkään Radolassa, mutta sen ulkopuolella.

Alkajaisiksi viime keskiviikkona Tuunauskilpailun voittajat pääsivät EAlle tutustumaan toimistoon ja The Sims 3 peliin ja herkuttelemaan suklaalla, kakulla, vihreällä limpparilla... sen yhteydessä soitin pääkallopaikalle, ja kovin oli ollut hämmästyneitä kuulijoita äänelläni... Kiitos osallistujat ja EA, että saattiin tämmönen mahdollisuus!


Maanantainta oli vuorossa taas muutaman radolaisen käynti EAlla, eikä tällä kertaa tarvinnut edes soittaa paikalle, kun olin itse mukana luotsaamassa Isoja Pahoja Moderaattoreita sinne... Ensin kakuttelimme ja kuohuviinittelimme puistossa ja Kissis häikäisi meidät tiedoillaan ja toimitti pullonlopun enkelin lailla erään väsyneen laitapuolenkulkijan vierelle, siinä on miekkosella ollut iloinen yllätys kunhan on herännyt!
EAn toimisto on muuttanut uusiin tiloihin, itselläki käynti niissä oli ensimmäinen, ja siksipä melkein eksyimme matkalla. EAlla meitä oli vastassa Minna, joka tarjosi myös maukkaat ruuat- kiitos kovasti!

Itse piipahdin EAlla myös eilen viemässä muutaman julisteen ja sopimassa tarkemmin tämänpäiväisestä, ja kulutin pari tuntia metsästäen kaikenlaista vihreää mässyä, jotka kotona käärin vihreään sellofaaniin, sidoin vihreällä narulla ja sujautin vihreäksi spreijattuun laattikkoon jonka sidoin kiinni- aivan niin, vihreällä narulla.

Tänään sitten kiikutin laatikon sisältöineen Linnanmäelle, missä lauma radolalaisia miittasi. Onneksi luvattua sadetta ei tullut, vaan päivä oli kaikenkaikkiaan kaunis, sillä ison laatikon huomaamaton ronttaaminen ei olisi ollut kovin hilpeää kaatosateessa, nytkin kun sai koko ajan kyttiä silmä kovana ettei jää pikkusten alle... Kiitos Linnanmäen henkilökunnan, paketti saatiin tuskitta toimitettua yllätyksenä perille! Toisesta korvastani oli lähteä kuulo miittipuhelun aikana kun ylläri selvisi:D

Mitä ylläri sitten sisälsi? Vihreää Royal suklaata, vihreitä tikkareita, vihreitä remmejä, vihreää purkkaa ja herneitä, sekä lahjakortin Linnanmäelle, sponsor by EA. Meinasi Lintsin turvamiehet iskeä kiinni kun ronttasin isoa takilla peitettyä laatikkoa samalla vilkuillen olkieni yli... uunituore prepaid liittymäkin pääsi kovaan käyttöön miittaajille soitellessa.