Tomaattikeitto ampuu ohjuksia keittiön kattoon, joten sen valmistumista odotellessa vastaan muutamaan kysymykseen, joita on tullut vastaan:

Hyvin hyvin usein kysytään, tulevatko vanhat ladattavani takaisin Radosimsiin. Ikävä kyllä näyttää sitlä että ei tule, useastakin syystä. Suurin syy on se että ne pitää kaikki käsitellä uudelleen: onkia BodyShopin syvyyksistä, pakata, ladata nettiin ja niin edelleen, ja se on valtaisa urakka. Toinen syy on se, että aikani on nykyään kortilla usean työn ja opiskelun takia. Kolmas syy on se, että inhoan tehdä hommia sataa kertaa uudelleen, ja ladattavat olen joutunut niin monest korjaamaan, etten kehtaisi uudelleen sitä enää tehdä.

Myös se, onko töitäni ladattavissa ModTheSimsissä, on aika yleinen kysymys. Vastaus siihen on kyllä, ne löytyvät nimimerkiltä Milsa. En ole laittanut sinne kovin paljoa ladattavaksi, lähinnä mummokuteita

Ikuinen kysymys on, mitä opiskelen, teen työkseni ja missä asun, suostun nyt vimein sitä valaisemaan. Asun, opiskelen ja työskentelen pääkaupunkiseudulla, ja kaksi viimeistä liittyy kaupalliseen alaan ja viimeinen peliteollisuuteen.

Annan pientä osviittaa myös siitä, mille näytän, koska se on herättänyt paljon hilpeitä käsityksiä. Olen vähän keskimittaa pidempi, hoikka, vaaleahiuksinen ja noh, siinäpä se olinkin.

Joten ei, en asu enkä tupakoi Tampereella, eikä kukaan pikkusisaruksistani (joita minulla ei ole!) myöskään opiskele tai asu Tampereella.