Käsittämätöntä, Radolassa on jo neljätuhatta rekisteröitynyttä kävijää! Huh!

Jotenkin luku iski tajuntaan kuin leka, siis mitä, n e l j ä t u h a t t a? Minun perustamassani foorumissa? 

Koko foorumi perustettiin itse asiassa muutaman sitkeän nettitutun painostuksesta, en ollut alunperin suunnitellut Radosimsiin foorumia. Nimikin syntyi ihan ohimennen, ja alussa oli ihan hilkulla, ettei koko foorumia edes julkaistu!

Se oli vielä sitä aikaa, kun SipsiSims oli olemassa, ja olin sen foorumissa ollut todella aktiivisesti. SipsiSims ja Radosims eivät koskaan olleet kilpasilla, huom, toisin kuin moni luulee, vaan tulimme Sipsin kanssa hienosti toimeen!  Sivumme olivat niin erilaisia, että ei kilpailusta voinut puhua.

Radola on muuttunut paljon matkan varrella, uusia osioita on lisätty aina tarpeen vaatiessa.

Alkuperäiseen Radolaan kuului vain:

From me to you
From you to me
Sims 2 yleinen keskustelu
Sims 2 tekniset ongelmat
Muut Sims 2 sivut
Muu kuin simsillinen keskustelu.

Hieman myöhemmin sinne lisättiin gallupit, joita alunperin oli kaksi, sekä Simsiin liittyville että ei simsiin liittyville, sekä Tarinat puoli, joka melko pian vaihtui Luovuuden purkauksiksi; myöhemmin lisättiin myös Haasteet The Sims 2 peliin, sekä Kuvat ja Kisat osio- Sims 2 Tarinoista puhumattakaan.

Myöhemmin 2 galluppiosiota yhdistettiin, ja Muu kuin simsillinen keskustelu puolelle lisättiin Ketjut & Pötkyt, ja jossain vaiheessa myös Lataamo sai alkunsa. Aluksi siinä oli pelkästään yksi osio, myöhemmin se jaettiin nykyisin olemassa oleviin eri osastoihin, ja hieman niiden jälkeen myös Verstas nousi pystyyn.

Alkuaikoina suurin osa rekisteröityneistä oli nettituttujani, muun muassa SipsiSätistä ja SipsiSimsistä. Näiltä ajoilta ovat edelleen peräisin esimerkiksi Theo, Goottis, Kissis...:)

Vanhoja topikkeja, niitä aivan ensimmäisiäkin, löytyy vielä; esimerkiksi Sims 2 puolelta löytyvä Bugit- topikki on niitä aivan ensimmäisiä!