Tänään pääsi kyllä pitkä parku, kun Hilb huomasi, että jälleen osa Radosimsin ladattavien linkeistä tarjoaa vain ei-oota (tai no, file not found!ia, mutta joka tapauksessa). Hemmetti, sehän tästä enää puuttui,  että kymmeniä asulinkkejä katoaa bittiavaruuteen!

Koska Radosimsin sivutilapaketti oli alunperin hyvin vaatimaton, no, niin oli Radosimsikin, en alunalkean tohtinut pistää kuvia saati zippejä Radosimsin omalle palvelimelle. Pidempään käyneet varmasti muistavat jokakuukautiset käyttökatkot, jotka johtuivat siirtokaistan ylittymisestä...


Nykyään Radosimsin tila on parempi, ja siirtokaistakin taivaallinen, mutta valitettavasti ehdin ennen sitä tottua laittamaan kuvat Photobuckettiin, ja zipit Filedeniin, ja niitä onkin sitten kertynyt... ja ikävä kyllä Fileden tekee sitä, että jos sinne ei kuukauteen kirjaudu, se poistaa kaikki zipit. Hemmetti.

Minulla on useampi filedentili, joten kaikki eivät katoa kerralla, mutta en myöskään näköjään muista käydä kääntymässä jokaisessa tarpeeksi usein. Niinpä taas osa zipeistä on kadonnut.


Enää en aio laittaa niitä filedeniin, vaan pistää koko kuvien ja zippienhostuassysteemin uuteen uskoon! Mitä se sitten tarkoittaakin.. joka tapauksessa, Radosimsin kävijämäärät eivät tule tippumaan, joten asiantila ei korjaudu itsestään, jotain on tehtävä, vaikka ei kyllä yhtään inspaisi tehdä "näkymätöntä työtä", joka siis ei näy kävijöille mitenkään...