Olenkohan joskus sanonut, miten Radosimsiä tehdessä mikään ei mene helpoimman kautta? Olen tainnut. No, sanotaan se nyt vielä kerran: mikään ei mene helpoimman kautta.
Tämä alusta asti tiedossa ollut... ominaisuus tuli jälleen kerran todistetuksi, kun rupesi tekemään inventaariota viime viikkojen jutuista:


1. Kamera jäi pohjoiseen
Joten se niistä fanipostien päivittämisistä tänne! Aivan ihania kirjeitä ja piirrustuksia tullut, kiitos hirveästi!

2. Hakkerit, niin, hakkerit
Tuossa parisen viikkoa sitten kesäinen perjantaipäivä valkeni hyvinkin erinäköiselle Radosimsille, kun ählämilampaannu...eeh, lampaankasvattaja hakkerit olivat päättäneet levittää aivopesumateriaaliaan laajemmalle yleisölle hakkeroimalla muun muassa Radosimsiin. Hohhoi, taasko?
Pitäisikö niille postittaa vaikka puhallettava barbara, että saisivat muuta tekemistä?
Tilanne oli koominen; toisaalla lauma kävijöitä on paniikissa, toinen lauma ulisee "mitä onko rado mies?" koska eräät sovinisti-partajeesus-pässinpökkijä-militantti-idiootti-kyrpäteline-hakkerit eivät tajua, että admin voi olla myös nainen ja olivat hakkeroimaansa sontaan kirjoittaneet mut muotoon herra.
Ai niin, mihin jäinkään. Niin siis, puolet kiljuu kauhusta sivujen takia, puolet siksi että luulivat parin partajeesus-pässinpö... niin no, eriävää mielipidettä omaavan henkilön takia minulle yhtäkkiä pullahtaneen jalkoväliin pallit ja muut rensselit, kämppikseni jököttää keskellä huonetta paasaten samaisten pässinpö.. funtamentalistien maailmankuvasta ja Yhdysvaltain ulkopolitiikan ja globalisaation vaikutuksista heidän kulttuuriperintöönsä ja sen ilmenemismuotoihin, henkilökohtainen tekninen tukeni kähisee toinen toistaan kamalampia uhkauksia kyseisille kikkelinkantotelineille (saavat vielä joskus tuta pierunpolttamissa pussihousuissaan saakka, mitä tapahtuu, kun vittuilee länsimaiselle naiselle), ja minä... no mitä minä teen? Istun tyynenä kuin viilipytty nauraa hihitellen. Ihan totta, mitää muuta tuollaisessa tilanteessa voi tehdä?
Ylläri ylläri, asia hoitui sutjakkaan, ja jouduin hautamaan haaveni elähdyttävästä pakkolomasta ja palaamaan raskaan raadannan pariin, paitsi että...
3. En pääse adminpaneeliin, joten pai pai päivitykset ainakin siihen saakka, että se kirouksia kähisevä nero palaa omalta rantalomaltaan opastamaan sen puhkimurtamisessa.

Ja totta kai kaikki tämä tapahtuu, kun:

l. Se yksi nero on siellä ulkomailla
ll. The Sims 3 eka lisäosa vihdoinkin virallisesti julkaistaan.


Kohta alkaa vieraskirjassa kitinä "mikset päivitä!!!" Noku en voooiiih!