Muutama vuosi sitten joulun alla järjestin EAn pyynnöstä Voicen bileisiin liittyvän näköissimikilpailun, jossa simijäljentämisen kohteena oli Lauri Tähkä ja Jenni Vartiainen ja... vielä jotain. Palkintona oli lippu Voicen bileisiin. (Lippuja siis ei voinut ostaa, vaan ne piti tosiaan voittaa).

Se oli melkoista farssia alusta asti, sillä samaan aikaan Radosimssä pyöri jokin joulukalenterin kilpailu, joka kokosi huomattavasti suuremman määrän osallistujia. sekä toisekseen, jos joku on kokeillut näköissimien tekoa, tietää, että se on todella vaikeaa.

Näytti jo siltä, ettei kilpailuun tule yhden yhtä osallistujaa, mutta hienoisen kiristyksen ja lahjonnan jälkeen saatiin ruutuun kuitenkin muistaakseni seitsämän osallistujaa.

Voittaja valittiin, juu, mutta voittaja ei niin innostunnut Voicen bileistä, että olisi paikalle tullut, mikä ei minulle ollut yllätys, mutta EAlle tosiaankin oli...

Kävin itse paikan päällä, ja päästyäni ohi virkaintoitsen PRtyttöjen ja tuuppivan jonon jouduin todelliseen tulikokeeseen, kun EAn väelle selvisi, etten tosiaankaan toiminut adminin, pirssikuskin ja lastenhoitajan yhdistelmänä ja täten tuonut mukanani kilpailun voittajaa... Olin saada selkääni, mutta viaton virnistely  pelasti, silläkin kertaa...