Muutama päivä sitten tosiaankin varmistui, että seuraava The Sims 3 lisäosa tulee olemaan englanninkieliseltä nimeltään After Dark. Suoraan suomennettuna nimi olisi suunnilleen "Pimeän jälkeen", mutta se ei tule olemaan lisäosan virallinn suomenkielinen nimi.

Radolassa on arveltu lisäosan olevan The Sims 2 Yöelämää lisäosan tyyppinen biletyspaketti, ja asia on jakanut käyttäjiä puolesta ja vastaan asetelmaan. Vastustajat ovat sitä mieltä, että kyseessä on vain tylsä kakkosen uudelleenlämmitys, kun taas puolustajat, joihin itsekkin lukeudun, laskevat lupauksen bile-elämän boostauksesta pelkäksi plussaksi. Yöelämää oli eräs omista lempilisäosistani kakkosessa, koska se toi väriä aivan jokaiseen simiperheeseen eikä uusien ominaisuuksien perässä tarvinnut raahata simiään kauas, kuten esimerkiksi Matkoilla (tai Maailmanmatkaaja) lisäosassa. Voinkin siis itse sanoa odottavani After Darkia hyvillä mielin, etenkin, kun mahdollisen Yöelämää tyyppisen menon lisäksi lisuri saattaa sisältää The Sims 1 ajoilta tuttuja, kakkosessakin kaivettuja ominaisuuksia...

Entä mikä mahtaa olla perinteinen uuden lisäosan uusi kummajainen? Pistäisinpä aimo summan vetoon vampyyrien puolesta, koska ne kakkosessa olivat ylen suosittuja, ne sopisivat teemaltaan lisärin nimeen, ja onhan nyt menossa huonosti näyteltyjen teinileffojen ansiosta hurja vampyyrivillitys. Toivottavasti kuitenkin vältymme laamakasvoisilta NPC hahmoilta.