Täällä kylmässä ja kaukaisessa pohjolassa on saanut tottua siihen, että erilaisia simsaiheisia aktiviteetteja on tarjolla erinomaisen niukasti, ja yleensä tietokin tavoittaa tämän maailmankolkan pienellä viiveellä verrattaessa esimerkiksi rapakon takaiseen hampurilaismaahan tai Euroopan keskiosiin.

Näin ollen oli hauska huomata, että kerrankin kävi niin päin, että eteläiset kanssapelaajamme jäivät nuolemaan näppejään siinä missä pohjoismaalaiset isot admit saivat mässäillä koko rahan edestä. Kävin jo pari viikkoa sitten Tukholmassa järjestetyssä tilaisuudessa tutustumassa The Sims 3 Maailmanmatkaaja lisäosaan, mutta vasta tänään selvisi, että esimerkiksi Alankomaissa vaikuttavat suurten sivujen adminit- samat naamat, jotka tavallisesti näkevät nämä noin kuukautta meikäläistä ennen - eivät ole edes koskeneet koko peliin.

Pitää vielä selvittää, pitääkö pitää suu supussa pelistä kunnes kirjoittamani artikkeli aiheesta julkaistaan TheSims3.comissa, ennenkuin alan sen suuremmin kertoa, mitä ennakkokurkistus Maailmanmatkaajaan paljasti.
Sen voin kuitenkin sanoa, että älkää koettako tupsauttaa Eiffeltornia Egyptiin, peli ei tykkää siitä lainkaan.