Jokainen, tietysti vain yli 18 vuotias, tietää, että kun Jallua nauttii useamman senttilitran, voi aamulla olla olo vähän hutera. Mutta että vielä puolentoista vuorokauden kuluttua! Ja suoraan verrannollisesti MUIDEN jallusenttien määrään!

Koeta siinä sitten pitää töissä pokerinaama, kun seisot karvaa poistavan deodorantin ja insinöörille haisevan suihkusaippuan välissä pitkänmatkalaisen pizzantekijän iskuyrityksen tietämättömänä kohteena ja mielessä pyörii liiankin elävä kuva eräästä varmasti Jallua silloin nauttineesta kanssaihmisestä vääntämässä...

Ei, olen hieno leidi, enkä sano sitä. Se ei olisi diplomaattista. Ja ties vaikka se vääntäjä lukisi tämän. Ja kun tietää mitä se vääntäminen on osaa suhtautua asiaankuuluvalla varauksella, sillä en halua, että omiani väännettäisiin ja kertomuksen perusteella vääntäminen käy vääntäjältä ja koska vääntäjä on mitä on voisi se keksiä paljon muutakin kuin vain sen vääntämisen. Varmaan pieksäs mut hiiren piuhalla. Vaikka vääntö- jonka minä siis sain kuulla kolmannen osapuolen kautta - onkin tallennettu kuvanauhalle.

Varokaa siis Jallua. Se johtaa... suurrealistisiin tilanteisiin. Tosin vääntäjä oli vääntäessään myös itse väännettävänä.