Tänään onkin tullut roikuttua oikein urakalla puhelimessa, normaaleiden kavereiden keskeisten puhelinmaratoonien lisäksi on pitänyt soitella Radosimsiin ja Radolaan liittyviä soittoja.

Ensimmäinen niistä meni Electronic Artsin PR-päällikölle, jolle soittelin Tuunauskilpailun palkinnosta, eli voittajien viisistä toimistolle. EA muuttaa uusin tiloihin kuun lopussa, joten tuunaritaiturit pääsevät uututtaan hohtaviin tiloihin. Nyt ihan harmittaa, kun ei itse voi osallistua, sen verran hienolle voittajia varten varattu homma kuulosti! Ei sillä, että tuleehan minunkin siellä piipahdettua, ei vain samalla kertaa.

Toinen ringauttelu meni Demi-lehdelle, joka on ollut kiinnostunut tekemään minusta lehtijutun, aiheena naispuolinen admin pelipuolella, joka edelleen mielletään tosi miesvaltaiseksi. Se sitten jäi vain kiinnostuksen asteelle, sillä jutussa olisi pitänyt esiintyä kokonaisella nimellä ja vieläpä paikkakunnalla. Ei kiitos... on aikaisemminkin ollut vääntöä lehtien kanssa siitä, että ei, koko nimeäni ei saa julkaista, piste. Demillä asia ymmärrettiin hyvin, kiitos ja kumarrus, katsotaan seuraako siitä vielä muita metkuja.

Kotitantereella koettiin kauhun hetkiä, kun netti otti ja sanoi itsensä irti useaksi tunniksi. Hypin jo pitkin seiniä, kunnes nettiradio paljasti, että yhteys pelaa jälleen, hallelujaa!