24 päivä tuli kuluneeksi neljä vuotta siitä, kun linkitin keskustelufoorumi Radolan Radosimsiin. Se toki oli ollut olemassa jo ennen sitä jonkinaikaa, mutta olin ollut sitä mieltä, että sitä ei julkaista... tein sen muutenkin yleisen SipsiChatissä jyllänneen painostuksen takia "No hyvä on sitten..." asenteella, enkä todellakaan ajatellut että siitä mitään sen kummempaa tulisi.

Koko hommasta ei olisi tullut yhtään mitään ilman Theoa, joka kiltisti ja kärsivällisesti selitti mitä minun milloinkin pitää painaa. Radola nimikin tuli noin kolmen sekunnin mietinnän tuloksena.

Radola on, yllätys yllätys, muttunut paljon niistä päivistä. Alunalkaen foorumissa oli vain From me to you, ("Theo, kirjoitetaanks toi noin?" ), From me to you ("Emmä jaksa muutakaan miettiä!"), Sims 2 Yleinen pulina, Sims 2 tekniset ongelmat,  Muut Sims 2 sivut ja Muu kuin Simsillinen keskustelu. Vähän myöhemmin sinne lisättiin nykyinen Luovuuden purkaukset, tosin se oli alunalkaen aivan eri nimellä... Jossain vaiheessa foorumilla oli myös erikseen gallupit peliin liittyen ja erikseen muut sen sellaiset. Aika pian foorumiin ympättiin Lataamo, tosin ensin huomattavasti suppeampana, ja hölinän lisääntyessä mukaan puristettiin Ketjut ja pötkyt. Kaikenkaikkiaan foorumi on elänyt ja kasvanut hyvinkin vapaasti rehottaen mukautuen jos johonkin tarpeeseen usein ilman sen suurempaa harkintaa. Osa osioista on kulkenut vain lyhyen taipaleen ja yhdistynyt sitten muihin osioihin. 2005 keväällä foorumiin ilmestyi jostain Poksi, joka saavutti heti suuren suosion.

Salaperäisimpiä lisäyksiä ovat olleet muutama vuosi sitten lisätty Suljettu osasto, jonne pääsevät vain hiilihankoa kantavat... Kyseisistä tyypeistä ihka ensimmäinen oli oikeutetusti Theo, joka vielä silloin rillutteli menemään Theopolona. Theon jälkeen moderaattorioikeudet sai... voi kamala, Kissis?:D Nykyisin partioon kuuluu Theo, Kissis, Goottivompatti, Jezebel, Kirsikka, riinam ja Hilbert, joita ilman nelivuotispäivää ei olisi ikinä tullut, en voisi toivoa parempia moderaattoreita, he ovat parhaista parhaat.

Voisin kirjoittaa vaikka viisitoista sivua tästä, mutta, eipä sitä kukaan jaksaisi lukea!