Eilen Espan puistossa ja Svenska teatterin terassilla oli ensimmäinen virallinen Facebook miitti. Hienosti oli järjestetty, allekirjoittanutkaan ei tarvinnut kuin kaksi ihmistä löytääkseen perille- niin, ne isot lakanat onnistuin jotenkin kahdella ohimarssilla missaamaan... kiitos kavereille pitkin Suomea, jotka ystävällisesti kauko-ohjasivat minut paikalle:)

Ei olisi voinut osua upeampi ilma, taivas oli pilvetön ja ilma ihanan lämmin olematta tukalan kuuma, ja ennenkaikkea, olematta painostava.

Aika kului kuin siivillä, ja satoa siitä muun muassa pari... minkähän räiskintäpelin kaulanauhaa nuo onkaan, hiuspidennysvinkkejä ja tuomio että olen kuin Basic Instinct. Ahaa. Naiset, käyttäkää enemmän hameita, ettei meidän muutaman housuistakileytyjän tarvitse tiputtaa ihmisiltä silmiä päästä!

Kiitos Taffelille sipseista ja EAlle juottamisesta ja muille mahtavasta seurasta.

Huvittavaa sinänsä, koska en alunalkean ollut menossa paikalle, kunnes perjantaina sattui niin että sain taas vaihteeksi lukea muotibloggaajista lehdestä ja kitistä rutkutin hyvän aikaa itsekseni sitä miksen alkanut kynsibloggaajaksi Radosimsissä raatamisen sijaan kun sillon saisin kaikkee kivaa ja nyt en ja äää... no, samantien pukkasi viestiä Facebook miitin pääjärjestäjältä, että olenhan tulossa paikalle... siihen loppui kitinä, toistaiseksi. Mutta silti, olis kiva saada vaikka ilmanen fööni. Tai jotain.