Tänään tulee kuluneeksi tasan kolme vuotta siitä, kun esimmäistä kertaa kävin Electronic Arts Finlandin tiloissa! Töttöröö! Elettiin syksyä 2006 kun VR kuljetti pelokkaan mutta päättäväisen radoliinin Tikkurilaan ja siitä korkokenkäkommando sompailu bussilla kauppakeskus Jumbolle. Seuraavaksi vuorossa oli ihastuttava kolmen vartin rämmintä kartta tanassa kuin japanilaisturistilla konsanaan, ennenkuin sain siirrettyä fyysisen olemukseni- tien toiselle puolelle...

Tarvittiin vielä pari tarkentavaa puhelinsoittoa, ennenkuin löytyi oikea ovi, ja ihan rehellisesti sanoen olin tässä vaiheessa todella hermostunut. Helmat tutisten kipusin portaat ja työnsin raskaan oven auki...

Aiheuttaen järkytyksen vastaanottokomitealle. EAn pojat olivat nätisti rivissä odottamassa suurimman suomalaisen simssivuston pitäjää, jonka kanssa olivat mailailleet puolisen vuotta. Odottaen pientä, hiljaista, arkaa pyörykkää.

Ja ovesta astuu karannut ilotulite dominatrix saappaissa ja pikkuisessa hamosessa.

Ne ilmeet, ne poikien ilmeet... "WHAT THE..."

-----

Siitä on nyt kolme vuotta, ja kivaa on ollut, kiitos kiitos. On tullut nähdyksi Tukholmat ja Kalifornian toimistot, sekä sellaista, mitä en näin hienona naisena kerro... Olen tuon tuostakin löytänyt itseni mitä erikoisimmista tilanteista täysin pihalla siitä, missä nyt mennään, mutta päättäväinen taistelumaski naamalla- tästähän mennään ja pidetään kivaa.

Pari kertaa on pitänyt iskeä sivut alas ja olla "nonni, puhutaanko uudelleen?", ja Theo esim varmaan alkaa kohta rallattaa "On meillä hauska admin, tuo Milsaliini vaan, kun Milsa menee EAlle on näkyy komeaa, kas näin vilkkuu sääret, ja sääret vilkkuu näin..." , mutta, vakavasti puhuen, ei ole valittamista.
Ja tuo säärivitsikin alkaa olla aikansa elänyt.

Samalla jääärkyttävä paljastus: Radosimsiä ei olisi enää ilman EAyhteistyötä. Vaikka kävijät ovatkin aivan ihania, en olisi tätä jaksanut jos ei jotain muutakin porkkanaa olisi ollut. Etenkin viimeisen hakkerointitapaus oli sellainen, että mikäli sähköpostiini ei säännöllisesti kolahtelisi mailia EA Suomelta ja en lähes yhtä säännöllisesti löytäisi itseäni mitä kummallisimmista tilanteista esittämästä coolia, olisi uudelleenrakennus jäänyt tekemättä.

Mikähän tilanne on 2012?