Nääh, taas menosssa hetkellinen lukko, jonka aikana ei saa päivitystä aikaiseksi vaikka kuinka yrittäisi. Kyllä tämä tästä parissa päivässä viiva viikossa ohi menee, turha alkaa turhaan suhraamaan, tulee vain huonoa jälkeä ja itselle huono mieli:) Joskus sitä vain tulee sellainen fiilis, ettei saa päivitettyä ei sitten mitään.

Joku on varmaankin huomannut, että toisinan katkaisen sen tekemällä äänestyksen. Äänestys on todella nopsa tehdä, ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Ihmiset mielellään vastaavat uusiin äänestyksiin, ja onhan se itsekkin kiva seurata niitä. Tarkoitan nyt siis niitä pieniä, vasemmassa laidassa olevia juttuja kuten "Lempikoodisi" ja niin edelleen.

Äänestykset ovat nopea ratkaisu, jotka sopivat hyvin isoon, pitkään lukkoon, koska noh, se on jotain uutta, mutta niissä on se ero varsinaisiin, oikeisiin päivityksiin verrattuna, että eihän niistä pidemmä päälle ole iloa. Jos laittaa uuden ohjeen, se on sivuilla kuukausia, jos lisäilee Tietonurkkaan, samoin se. Mutta äänestys on vain muutamia viikkoja.

Tosin, sellaisiakin pikapäivityksiä toki tarvitaan, ja ne ovat näköjään sangen suosittuja!

Ja onhan Radosimsissä nyt taas kilpailu. Se jos mikä on hyvä syy vähän laiskotella.