Pyydettiin kuvaa vappuasustani, Theo, ei, minä en ota sitä itseni päällä, etenkään alusvaatteisillani, keep on dreaming. Tässä kuitenkin suuntaa-antava kuva, kököllä kamerallani, jonka tarkennus on mennyt pilalle, otettuna. Ei kellään sattus olemaan ylimääräistä joutilasta digikameraa?

 

1241194186_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitos Luke, kun hoitelit Wampan puolestani, helpotti nylkemistä! No ei sentään, kyllä tuo ihan tekoturkista on, Hothille olisi ollut niin pitkä matka. Tosin tuotakin oli aika vaikea mistään saada, se oli loppu melkein jokaisesta kaupasta. Moukan tuurilla kotikotini Eurokankaasta lyötyi pakanloppu, jonka äitini kiltisti postitti... Vaaleanpunainen osa on satiinia, maksoi huuuikeat 60 senttiä! Ompelu on tehty ihan käsin, tuollaista tursaketta nyt kukaan ala ompelukoneen läpi survomaan (siinäkään tapauksessa että olisi kone ja sen käyttötaitoa).

Ai, eikö tuosta oikein saa selvää? Tässäpä osaset paikoilleen aseteltuna:

1241194202_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Miau!

Pelkäsin, että käsin ompelemalla jälki ei kestäisi, joten käytin lankana hammaslankaa, joka on monta kertaa vahvempaa. Nyt kestää, ei ratkea heti ensipaon..:)

En ole kunnolla ommellut vuosiin, joten tämä oli kivaa:) En tosiaankaan OSAA ommella, mutta ei se tahtia haitannut! Korvat olivat vaikeimmat, enkä ole niihin ihan tyytyväinen, mutta muuten homma meni hyvin. Toinen säärystin piti ommella kahteen kertaan, kun se ensin meni päin mäntyä.