Pirhanan perinteeksi muodostunut piikki lihassani, eli Radosimsin vuotuinen joulukalenteri, kalenterin armottomasti niin määrättyä, aukesi tänään. Eikä todellakaan helposti, koko roska olisi jäänyt tekemättä, jolleivat Radolan moderaattorit olisi tukeneet minua- kiitos jälleen kerran.

Tukea todella tarvittiin. Aikataulu pissi taas perusteellisesti, ja soppaan sekoitettiin vielä bugittava BodyShop, sooloilevat simit ja tietenkin tukku teknisiä takapakkeja. Kaupanpäälle luovuus otti ja katosi, joten täydellinen katastrofi oli valmis. Jo pelkkä idea kalenterin kuvaksi oli kaljuunnuttaa minut, ja kun lopulta keksin sen, ei peittävä lumivaippa ollut asettua millään, ja heti saatuaan lumiukon pykättyä simit myös hajottivat sen. Voi luojaa.. kun 21 kahdestakymmenestäneljästä luukusta oli pilkottu, pohjakuva otti ja sulki itsensä, tietysti tallentamatta, joten kuva tuli palapelisoida takaisin kasaan ja puuttuvat kolme luukkua tempaista tyhjästä.

Netti pätki koko seuraavan vaiheen ajan, eikä tyhmä taulukko tajunnut olevansa tarpeeksi leveä, vaan sitkeästi sääti kalenterin näkymään kolme luukkua levänä suikerona.

Ja se luukun sisus... voi ei. BodyShop ei tahtonut käynnistyä, valittu siipimesh poltti valkeat siivet puhki, ja kynsimeshi katosi taivaan tuulin. Auettuaan resoluutio oli niin olematon, ettei sillä aleta kokonaisia asuja väsäämään, eikä tätä asiaa auttanut esirukous sen paremmink kuin BodyShop Mechanicillakaan säätäminen.

Oli siis aika tempaista esiin kikka kolmonen ja pykätä kasaan kilpailu suunniteltua aiemmin, nyt vain kauhulla odotetaan, montako bmp tiedostoa, exelia ja poronpapanaa mailinii tunkee.