Lauantaista saakka Radosims.comia on kasattu uudelleen, kun yliviisas ystäväni potkaisi Skorpionin pihalla ja muutenkin hoiti homman siihen kuntoon, että tuhoutuneen ulkoasun tilalle saattoi alkaa pykäämään uutta. Itse keskityin lähinn töllöttämään epäuskoisena ja vingahtelemaan "haenks mä sulle kahvia?" ja välttelemään mBarin herrrkullista juustokakkua. Sittenpä pääsinkin siirtelemään materiaalia varmuuskopioista sivustoon.

Aivan, varmuuskopioista, tällä kertaa minulla oli ne, joten eihän tuo sitten.... no ei vissiin, ei! Pikkuhiljaa alkoi tuntua, että taivaat ovat Radosimsin uudelleennousua vastaan... alkutahdeiksi sain junassa sakot (opiskelijakortti kotona), seuraavaksi hajosi netti (onneksi on varanetti), sitten särkyi kone (laturi tai akku), ja kun kaivoin varakoneen esille ja sain kaiken hyvään malliin, se kaikki kaatui- neljältä aamuyöllä se ei tunnu kovin kivalta...

Jokin varjelus kuitenkin oli matkassa, silä se tilttaus jäi väliaikaiseksi, ja työ pääsi jatkumaan, kunnes... kämpästäni katkesivat sähköt. Tässä vaiheessa haluan tarkentaa, etten todellakaan keksi tätä omasta päästäni!
Viimeisin vastoinkäyminen johtui sulakkeesta. Suurista ponnisteluista huolimatta minä ja kämppikseni emme sitä onnistuneet vaihtamaan, mutta onneksi ihana naapurin poika pelasti neitokaiset hädästä!

Tästä olisi tullut yhtään mitään, jos Theo ei olisi kiltisti auttanut Joomlan kanssa, kiitos, Theo:)
Muutenkin oli hiuskarvan varassa, että enää kolmatta kertaa viitsin alkaa kokoamaan kaikkea uudelleen.

Nyt tilanne on se, että 90% vanhasta materiaalista on taas sivuilla, kolmosestakin jo jotain (koska aikaisemmin tuottamani materiaali on tuolla toisella koneella, joka ei mene päälle!), kaikenlaista pientä viilausta vielä edessä, mutta kaikenkaikkiaan, Radosims palailee ruutuun... tänään.