On ollut siinä ja siinä, ettei naapurit ole soittaneet poliisi, karhuryhmää, piipaa-autoa tai Karpoa tekemään iskua kämppääni, sen verran ihmeellisiä ääniä täältä on kuulunut. Viikonlopun luontoääniksi mainittakoot esimerkiksi hillitön hihitys, kamala korskunta, huuto, nauru ja huutonauru sekä nyrkkien takominen sohvatyynyihin. Olen siis sanalla sanoen nauranut katketakseni.

Syy ilonpitooni ja naapurien kärsimään melusaasteeseen on Radolassa suosiota saaneet radolalaistarinat, jotka ovat hauskoja, humoristia tarinoita, joissa seikkalee Radolan käyttäjiä. Yleensä kirjoittajat kyllä kysyvät lupaa käyttää henkilöä tarinassaa, mutta jostain syystä minulta sitä ei ikinä kysytty, vaikka hahmoani paljon käytetäänkin.

Naureskelin jo sille, kuinka lentelin suurella tomaatilla, mutta vasta "Pelastakaa rado!" sai huutonaurun aikaiseksi. Tarinassa minut kaapataan matkalla Figman gaalasta kotiin, ja joukko radolalaisia lähtee etsimään minua. Kaappaajaksi paljastuu erinäisten mutkien kautta "TheSims.fiin ylläpitäjä", joka haluaa raivata Radolan tieltää saadakseen omat sivunsa suositummaksi. Tarinassa vaihtoehtoni ovat joko myydä Radola, tai eeh, suostua erittäin... sanotaanko, tavallisuudesta poikkeavaan rooliin.

Huutonaurun määrää totta kai lisää se, että toisin kuin tarinan kirjoittajat, tiedän varsin hyvin ne muut tahot, joita tarinassa esiintyy.

Enpä olisi uskonut Radosimsin perustaessani, että tälläiseenkin tuota... käyttöön vielä joutuu:) Edes tarinassa.